FEB

23

sPUNK & Metal

Spunk, Ulica Hrvatske Bratske Zajednice, ZAGREB

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

TOUR DATES

Pažnja pažnja! SPUNK smo odabrali kao prvu lokaciju gdje ćemo otvoriti ''metal CARNIVAL'' turneju (Dead Eclipse, Tirania, Mephisto's Requiem) a u pomoć smo pozvali pop punk/rock bend Łetterβomb. Uz jeftinu cugu i đabe upad savršen provod je zagarantiran. Dođite i podržite nas, a mi ćemo vam za uzvrat priuštiti MINIMALNO trajno oštećenje sluha napadom zvučnog zida već vam poznatih melodija i kvalitetnih rifova!

Saturday, February 23, 2013​​​

8:00pm

Ulica Hrvatske Bratske Zajednice, Zagreb

 

sPUNK & Metal

FEB 18

LATEST NEWS

Cetiri hrvatska metal benda odlucila su ostvariti projekt pod imenom

‘Metal Carnival’

Metal Carnival zamisljen je kao putujuca grupacija cetiri benda koja bi dogovaranjem sto vise svirki afirmirala sebe, ali i projekt kao takav. Mephisto's Requiem, Dead Eclipse, Tirania i Mindread razliciti su bendovi razlicitih ukusa, ali s jednakim interesima i ciljevima. Kao kolektiv djelovali bi na prostoru Hrvatske, a ako bude bilo ostvarivo i preko njezinih granica. Uz veliku dozu nade da ce im sto vise klubova izlaziti u susret, odlucili su se pokrenuti na svim mogucim razinama. Uzeli su si zadatak izrade svih promocijskih materijala u svrhu sto bolje promocije projekta. Za sve ljubitelje metal glazbe ovo moze biti savrsena prilika za nesto novo, a bendovima koji tvore projekt, prilika za nova iskustva i afirmaciju koju danas nije lako postici. Projekt krece s realizacijom 23. veljace 2013. koncertom u zagrebackom klubu Spunk.

MAR

29

MC @ Glazbeni Klub Crnomerec

GKČ, Gradišćanska 20A, ZAGREB

MAR 09

MC @ Glazbeni Klub Crnomerec

METAL CARNIVAL ide dalje! Nakon probijanja leda u Spunku, ovaj put, smo u ful postavi te smo za vas pripremili show od 5 sati u kojem se može naći ponešto za svakoga.
U korijenu metala svaki bend je izdvojen svojim stilom koji pokriva širok spektar disonantnih gitarskih dionica, tehnoidnih ritmova, ponešto elektonike, klasičnog heavy zvuka, melodic deatha te alternativnog / new metala.

A kako kaže ona stara " kad je bal, nek je maskenbal" da dodatno začinimo več ovaj datum je i oproštajna večer benda MEPHISTO'S REQUIEM od kluba, te proslava rođendana jednog od šogora. Nadamo se Vašem supportu u što večem odazivu.

Friday, March 29, 2013

9:00pm

Gradišćanska 20A, Zagreb

MAR 09

M.U.D. - Novi bend u povorci!

M.U.D. - Bend je nastao u 1.mj 2013, kao groove metal supergrupa, sastavljena od Dina Jelusica, Marka Galetica (penetracija), Petra Stroka (off duty), Petra Makara (ex Adastra) i Zvonimira Mihaljevica (Dino jelusic bend, ex Zoran Misic i Fireball). Bend radi na prvom EP-u ''bring the hell''. Prva pjesma je u procesu snimanja, a sviramo i covere Pantere, Adrenaline moba, Alice in chainsa itd.''

Recenzija svirke u GKC-u

APR 02

Nova recenzija svirke u GKČu 29.3.13. naše predivne novinarke Marijane na CmarNetu:

 

http://www.cmar-net.org/koncerti/reporti/report_metalcarnival_29032013.php

Najava za MC Vrbovec 4.5.2013.

APR 12

MAY

04

MC @ AKC Garaze VRBOVEC

AKC Garaže, VRBOVEC